Tjänster

Vår fördel är vår kunskap inom dimensionering, val och anpassning av drivsystem

SIGBI:s expertis ligger i att se hela lösningen. Vi ser när mekanik kan optimeras för att reducera maskinens tröghet och därmed förbättra dynamiken, minska storlek på motorer och dess pris. Vårt Know-how inom mekanik kostar inte er något, det ingår. Ju tidigare i projektet vi kopplas in desto större vinster kan ert företag göra tillsammans med oss. Det finns en anledning till att vi säger "We Make It Move".
  • Vi tittar kostnadsfritt på er konstruktion
  • Vi väljer en motorlösning optimalt anpassad för ert behov
  • Vi hjälper till vid idrifttagningen

Vi har en väl inarbetad after-sale och service

SIGBI System började från allra första början som tillverkare av den moderna frekvensomriktaren för att sedan övergå till att inrikta sig på service. Detta steg togs mitten av 90-talet. Vi har alltså en lång erfarenhet av frekvensomriktare och våra servicekillar är mycket skickliga på att felsöka och åtgärda olika typer problem som kan uppstå. Vi garanterar att vi tar hand om dig även efter er beställning!

Support på våra produkter

Vi förutsätter inte att våra kunder är experter på reglerteknik och elektronik. Därför ger vi alltid support och stöd vid idrifttagning av våra produkter. Som regel medföljer alltid manual till respektive produkt för att underlätta er igångkörning efter leverans.

Reparationer och service

Naturligtvis hjälper vi våra kunder när olyckan har varit framme. I vår verkstad tar våra servicetekniker hand om reparationer på frekvensomriktare och motorer.
  • 042-65400
  • support@sigbi.se